lucas-optiek-slides-brillen-1

Onze brillen van diverse merken

Bij LUCAS optiek & optometrie in Rhoon begrijpen we dat u graag van tevoren wilt weten wat uw nieuwe bril gaat kosten. We hebben daarom de LUCAS Basics, Brands en Kids collectie in het leven geroepen. Met een bril uit deze collecties betaalt u een vaste prijs. Daarvoor krijgt u een montuur uit de desbetreffende collectie, enkelvoudige en geharde glazen, een deskundige oogmeting en garantie.

U heeft de keuze tussen LUCAS Basics en LUCAS Brands, voor de kleine brildragers is er de Kids collectie. Een bril uit de Basics collectie is er vanaf €99. Voor een bril uit de Brands collectie betaalt u een vanafprijs van €199 en kids zijn klaar vanaf €149. 

Naast de LUCAS Basics verkopen we natuurlijk ook bekende brillenmerken als Tom Ford, Giorgio Armani, Theo, Lindberg, Prada, Ray-Ban en Vingino. Daarnaast verkopen we ook Cazal, Modo, BBig, Seiko, Yellow Plus en Phillipe Starck. Vooral de brillencollectie van Theo is bijzonder! De brillen hebben een frisse stijl met allemaal een heel eigen karakter, maar altijd met humor en enthousiasme.

Loop eens binnen bij LUCAS optiek & optometrie in Rhoon, ook voor u hebben we de juiste bril voor een goede prijs!

Kom langsLees meer over onze collecties


Top